inspiratie voor jouw valentijn assortiment

Valentijnsdag staat voor de deur, heb jij al gedacht aan ultieme artikelen voor Valentijn? Geen zorgen, wij hebben hier een aantal last minute producten als aanvulling voor jouw (web)shop.

QOSS..
Laten we eerlijk zijn, het bedenken van het perfecte cadeau voor een man kan een behoorlijke uitdaging zijn.
Geen paniek! Ondersteun je klant hierin en neem een kijkje in het verrassende assortiment van Qoss.., waar je niet alleen mooie sieraden voor vrouwen vindt, maar ook stoere en stijlvolle items voor mannen.

PURE BY JASACO
Rozen zijn rood, viooltjes zijn blauw. Bloemen vergaan maar die van Pure by Jasaco blijven altijd bestaan.

Ontdek waarom zijden bloemen de perfecte keuze zijn voor een liefdevolle en blijvende indruk!
• Tijdloos:  Zijden bloemen behouden hun pracht
• Allergievrije Romantiek: Geniet van de kleurrijke romantiek zonder zorgen 

Het pakket bevat: 5 rollen cadeaupapier, 20 cadeauzakjes, 50 cadeaustickers,
16 cadeaulabels & 2×3 bolletjes glamourlint

COLLECTIVWAREHOUSE
De liefde spat van je cadeautje af. Met het inpakmateriaal van CollectivWarehouse!
Niet alleen de inhoud is een feestje maar een exclusieve verpakking maakt een cadeau helemaal compleet! 

Dit pakket is Ideaal voor kleine winkels, webshops, of wie af en toe een cadeautje inpakt.

Laat liefde stralen met CollectivWarehouse – maak van elk cadeau een  eyecatcher!

Het pakket bevat: 5 rollen cadeaupapier, 20 cadeauzakjes, 50 cadeaustickers,
16 cadeaulabels & 2×3 bolletjes glamourlint

ELCEE-HALY BV
Beer Bas is dé teddybeer die je wilt toevoegen aan jouw Valentijnsassortiment. Met zijn lichtbruine en heerlijk zachte vacht geeft hij een vrolijk en fris accent, terwijl hij toch zijn klassieke berencharme behoudt. Er zijn verschillende maten, variërend van mini (25 cm) tot een staande versie van maar liefst 100 cm. En alsof dat nog niet genoeg is, ontdek je naast Beer Bas nog andere leuke knuffels die de harten van jouw klanten zullen veroveren!

SIDEDISHCARDS
Ontdek de bijzondere valentijnskaarten en cadeautjes van Sidedishcards. Van romantische gebaren tot verrassingen met impact. De producten stralen liefde en originaliteit uit. Elke kaart en elk cadeau is met zorg ontworpen, waardoor ze niet alleen betekenisvol zijn, maar ook opvallen in jouw winkelassortiment. Maak van Valentijnsdag een eeuwige ervaring voor jouw klanten en voeg de producten van Sidedishcards toe aan je jouw aanbod. Verspreid de liefde in stijl!

DIY Huisjes – Rolife Tuinhuis met LED Verlichting

ART BIZNIZ
Terwijl bloemen en chocolade de klassieke keuzes zijn voor Valentijn, is het tijd om je assortiment te verrijken met praktische speelsheid. Denk aan de mooie momenten die ontstaan ​​wanneer liefde en plezier samenkomen. Dit charmante Europese tuinhuis biedt niet alleen een visueel aantrekkelijke toevoeging aan jouw assortiment, maar ook een unieke ervaring voor jouw klanten. 

DIY Huisjes – Rolife Tuinhuis met LED Verlichting

SOAP & GIFTS
Soap & Gifts presenteert trots haar nieuwe collectie giftsets, genaamd Soaprise. Verwen je klanten met een scala aan verleidelijke geuren, waaronder wit (Clean Cotton), roze (Wild Roses), paars (Lavender Fields) en blauwgroen (Italian Spring). Elke kleurrijke giftset wordt zorgzaam gecombineerd in een duurzame kraftdoos. Laat de romantiek tot bloei komen met deze heerlijk geurende giftsets! Hiermee bied je niet alleen een prachtige geurervaring aan jouw klanten, maar ook een stijlvolle presentatie.

PAPER ART INTERNATIONAL
Liefde gaat door de maag. Prikkel de zintuigen van je klant en verwen ze deze Valentijnsdag met Belgische chocoladerepen (verkrijgbaar in een display met 6 motieven). De chocolade heeft een luxe verpakking. Melkchocolade: min. 34% cacao, Pure chocolade: min. 56% cacao. Echt smaakvolle verwennerij in elke hap!

MY FLMAE LIFESTYLE
Verras jouw klanten met de warme geur en liefdevolle sfeer van My Flame’s Valentijnsgeurkaarsen. Deze kaarsen brengen niet alleen een fijne ambiance in huis, maar voegen ook een essentiële romantiek toe aan jouw assortiment voor Valentijnsdag. Neem een kijkje in het assortiment en maak deze Valentijn extra speciaal voor jouw klanten.  

Neem bijvoorbeeld deze prachtige Sojakaars – “You are my one and only” uit de Love Collection – Limited Edition. Deze speciale editie, verpakt in een stijlvol zwart doosje met gouden letters, is ontworpen voor de geliefde van jouw klant. De geur “Unconditional” omarmt de ruimte en brandt ca. 50 uur, waardoor de romantische sfeer langdurig blijft. 

Biologische kaarsen van My Flame:

  • RTRS (Ronde Tafel voor Verantwoorde Soja)
  • Tot 45% installatie brandtijd
  • Stoten geen roet af
  • Betere geurverspreiding
MY FLMAE LIFESTYLE Verras jouw klanten met de warme geur en liefdevolle sfeer van My Flame’s Valentijnsgeurkaarsen. Deze kaarsen brengen niet alleen een fijne ambiance in huis, maar voegen ook een essentiële romantiek toe aan jouw assortiment voor Valentijnsdag. Neem een ​​kijkje in het assortiment en maak deze Valentijn extra speciaal voor jouw klanten.  

Biologische kaarsen van My Flame:

  • RTRS (Ronde Tafel voor Verantwoorde Soja)
  • Tot 45% installatie brandtijd
  • Stoten geen roet af
  • Betere geurverspreiding

LAMBERTZ & VISSER
Likeurtjes, wijnen, thee, only cannoli, chocolade en andere zoetwaren. Lambertz&visser heeft het allemaal! Een echte verwennerij voor jouw klanten en zijn of haar Valentijn. En niet te vergeten voor de single foodie lovers! Contacteer ze voor alle leuke Valentijns acties. 

Scroll naar top