Moederdag musthaves voor je winkel

Moederdag staat alweer bijna voor de deur en dat betekent allerlei cadeauartikelen inkopen, zodat iedereen die jouw winkel bezoekt sowieso met iets te geks naar huis toe gaat. Deelnemer Geven is Leuker geeft graag wat inspiratie voor de leukste Moederdag musthaves voor jouw winkel, lees dus snel verder en verras jouw klanten!

Cheeeers - Likorette

Deze super leuke kleine flesjes likeur zijn handig om cadeau te geven, maar ook om nog toe te voegen aan een borrelpakket. Daarnaast zijn ze in verschillende smaken verkrijgbaar, van limoncello en oranjebitter tot chocolade en nog veel meer. Wij zeggen cheeeers! 

'N proevewijntje en een dikke kus

Wijn is natuurlijk altijd een goed idee om cadeau te geven, maar het proevewijntje is al helemaal ideaal. Een rode, rosé en witte wijn voor als je niet kunt kiezen. Het past gemakkelijk door de brievenbus en is ook leuk om aan een borrelpakket toe te voegen. 

Veel liefs snoep

Veel liefs snoep in een mooi flesje is leuk om cadeau te geven, maar ook om zelf te krijgen. De liefste snoepjes in een handig flesje. Vind je snoepjes als cadeau nog niet goed genoeg, biedt dan ook een leuke combinatie aan met een van de andere producten! 

Very (n)ice tea!

Met deze ice tea geef je een uniek en leuk cadeau aan alle theeliefhebbers. Als je heet water toevoegt aan het vlinderkruidbloesem, kleurt het water namelijk prachtig blauw. Als je dan bijvoorbeeld ook nog een schijfje citroen toevoegt, verandert de kleur in paars/roze. Wie wil dat nou niet? 

'n dikke kus en 'n chocolaatje

Iets waar je zeker mee kan aankomen, chocolade! Deze cadeaudoosjes zitten boordevol heerlijke chocolaatjes waarmee je altijd goed zit. Leuk om samen met een handgeschreven kaartje te geven of te combineren met een aantal andere cadeauartikelen. 

Natuurlijk is dit niet alles wat Geven is Leuker heeft aan cadeauartikelen voor Moederdag. Ben je benieuwd wat ze nog meer hebben? Neem dan snel een kijkje op hun bedrijfsprofiel. Wil je nu weten welke te gekke cadaumerken er nog meer te vinden zijn op Trendz Najaar 2023? Klik dan hieronder.

Scroll naar top