Nieuwe deelnemer uitgelicht: Kalli 

Aanstaande zondag opent de voorjaarseditie van Trendz met ruim 300 merken, maar ook 35 nieuwe deelnemers. Graag stellen wij je voor aan één van de nieuwe deelnemers: Kalli Jewelry!
Wij vroegen de nieuwkomer o.a. naar het bedrijf, hun hot items en de must have’s van dit voorjaar!

Kun je Kalli Jewelry kort introduceren?

Het begon met armbanden en creolen die wij verkochten op de markt. Uit enorme voorliefde voor sieraden, startte de oprichter Sjef lang geleden een merk dat zich heeft gevestigd en gekenmerkt door kwaliteit en eenvoud. Met een klein maar kenmerkend assortiment trok hij rond om iedereen kennis te laten maken met deze mooie sieraden. 

Door goed te luisteren naar zijn klanten, wist Sjef een trouwe fanbase op te bouwen waaraan later Dawai en Souwena ook meehielpen. Zo is Kalli Jewelry ontstaan. Nog steeds is het een echt familiebedrijf.
De keuze voor hoogwaardige kwaliteit hebben wij vanaf dag één al gemaakt. Kalli Jewelry heeft altijd Stainless Steel en klasse als basis. Dat zorgt er enerzijds voor dat de sieraden langer meegaan, maar ook dat het sieraad draagt en aanvoelt als kwaliteit. Dit vinden wij ontzettend belangrijk. We willen dat wat jou bijzonder maakt, combineren met dat wat Kalli bijzonder maakt!

Wat zijn jullie hot items op dit moment?

Naast onze nieuwe collectie die we bij jullie gaan introduceren op tijdens Trendz Voorkaar 2023 blijven onze klassieke armbanden hot items. Deze armbanden zijn echt Kalli. Ons credo: sieraden hoeven niet trendgevoelig te zijn, stijl is tijdloos. We hebben deze armbanden in Goud, Zilver en Roségoud. In glans of mat, met een patroontje of Zirkonia stenen en in verschillende maten. Voor elke vrouw is er voldoende keus. De combinaties armbanden zijn eindeloos en geven dat extra gevoel van eigenheid en uitstraling.

Het artikel gaat verder onder de foto.

Jullie willen het groter en beter aan gaan pakken in 2023. Kunnen jullie al delen wat wij kunnen verwachten van Kalli?

Kalli Jewelry heeft gekozen om voor aandacht te gaan. Daar hoort ook focus op productcategorie bij en vanaf 2023 gaat Kalli zich weer helemaal toeleggen op de roots van het merk; armbanden, schakelarmbanden en oorbellen. Door deze keuze komt er weer ruimte en aandacht vrij om het merk te laten groeien en nog meer te voldoen aan de wensen van onze Kalli Partners en diens klant; hoogwaardige en tijdloze sieraden aanbieden. Op de vakbeurs presenteren we een aantal items van onze nieuwe collectie en laten we het beste zien van wat Kalli te bieden heeft!

Wat is jouw favoriete combinatie van sieraden?

Zelf hou ik, Souwena, ervan om meerdere armbanden met schakelarmbanden te combineren. Waarom kiezen, als je er ook meerdere Kalli armbanden tegelijk kan dragen? Kalli heeft een gevarieerde collectie, dus alles kan. Verder draag ik klassieke sieraden. Het credo ‘Identity by Simplicity’ komt niet voor niets van mij af. Ik geloof dat iedere vrouw Kalli sieraden kan gebruiken om haar collectie uit te bereiden. 

Kalli is de little black dress van de sieraden: tijdloze klassiekers die de basis vormen om jouw identiteit te laten stralen. Vanuit die basis het beste uit jezelf halen, daar staat Kalli voor.

Wat zijn de must have’s en trends voor het aankomende seizoen?

In de collectie hebben we nu oorbellen met verschillende vormen: een rechthoek, driehoek en een hartje. Vooral het hartje is een echte hit. Speels, maar toch tijdloos. De oorbellen zijn leuk te combineren met een oorsteker of een creooltje. Zoals gezegd is Kalli niet trendgevoelig, maar staan wij voor tijdloze en klassieke sieraden. Zo zijn wij fan van parels en stenen. We hebben verschillende schakelarmbanden, creolen en colliers met parels in onze collectie. 

Schakelarmbanden zijn mijn persoonlijke favoriet. Bijvoorbeeld een klassieke Gourmet schakel, Closed Forever schakel of een Figaro schakel. Kalli heeft voor elke vrouw een sieraad wat haar laat stralen.

Ontdek alvast meer over de stijlvolle en tijdloze sieraden van Kalli op het online bedrijfsprofiel, maar vergeet ook zeker niet stand O112 te bezoeken.

Scroll naar top