Parkeerbeleid evenementenhal Gorinchem

Er zijn 150 extra parkeerplekken gerealiseerd en alle in- en uitritten zijn heringericht ten behoeve van een vlottere doorstroming.

GORINCHEM – Het volledige parkeerterrein van Evenementenhal Gorinchem is opnieuw ingericht en vernieuwd: er zijn 150 extra parkeerplekken gerealiseerd en alle in- en uitritten zijn heringericht ten behoeve van een vlottere doorstroming. Het vernieuwde parkeerterrein is voorzien van slagbomen waardoor jij je auto veilig en bewaakt parkeert. Voor jou als bezoeker betekent dit het volgende:

Door deze investeringen hebben wij besloten een kleine bijdrage van €6,- per dag voor het parkeren te vragen. Gelukkig hebben we de kosten voor onze bezoekers laag kunnen houden.  Bij binnenkomst ontvang je je parkeerticket bij de slagboom.

Je kunt je parkeerticket bij verlaten van de beurs afrekenen bij de parkeerautomaten die te vinden zijn bij de bezoekersingang van Evenementenhal Gorinchem. 

Je hebt ook de gelegenheid contactloos te betalen met Tap & Go door je betaalpas bij het uitrijden voor de kaartlezer van de uitrijzuil of voor de kaartlezer van de parkeerautomaat te houden. Het intoetsen van een pincode is dan niet nodig. Uiteraard kun je enkel gebruik maken van Tap & Go wanneer je betaalpas geschikt is voor contactloos betalen.

Let op! Op drukke dagen is het betalen via de reguliere betaalautomaten bij de ingang de snelste optie, houd hier rekening mee!

Parkeerticket verloren?
Ben je tijdens je bezoek aan Evenementenhal Gorinchem je parkeerticket kwijt geraakt? Dan kun je een melding maken bij de receptie, via de intercom van de parkeerautomaat of via de intercom bij de uitrijzuil van de parkeerplaats. Er wordt een parkeertarief berekend op basis van je kenteken.

Elektrische oplaadpunten
Evenementenhal Gorinchem beschikt over meerdere elektrische oplaadpunten. Deze oplaadpunten bevinden zich aan de linkerzijde van het pand.

Parkeren Lingebos
Bij drukte tijdens de beurs of het event kan het zijn dat het parkeerterrein rondom het pand vol is. In dat geval worden bezoekers vanaf de snelweg naar het Lingebos geleid waar de auto’s tegen hetzelfde tarief geparkeerd worden. Vanaf het parkeerterrein in het Lingebos rijden bussen naar de Evenementenhal.

Route
Evenementenhal Gorinchem ligt centraal gelegen en is goed bereikbaar vanaf zowel de A15 als de A27. 

 

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll naar top