Spreker uitgelicht: Mollie

Ontdek de geheimen van e-commerce succes

Op maandag 15 januari 2024 zullen de schijnwerpers van het Trendz Podium gericht zijn op de Sr. Business Development Manager van Mollie, namelijk Christiaan Kopitz. Met twee informatieve sessies en een Q&A om 12:30 en 15:30 belooft deze betaalexpert inzichten te delen die de sleutel vormen tot e-commerce succes. 

Over de sessie

Tijdens de sessie: “Let’s check out! Hoe betalingen de sleutel tot e-commerce vormen,” duiken we samen met Christiaan Kopitz in de laatste trends van e-commerce. Hij neemt je mee in een succesverhaal en laat zien welke rol betalingen spelen in het optimaliseren van je conversie. Met zijn jarenlange ervaring als Sr. Business Development Manager van Mollie, heeft hij de beste tips in huis om je bedrijf te laten groeien. Denk aan ‘Buy Now, Pay Later’ en hoe omnichannel oplossingen jouw verkoop kunnen boosten. 

Question & Answer

Is er iets toch niet helemaal duidelijk? Geen probleem, Christiaan beantwoordt graag al je brandende vragen tijdens de Q&A op het einde van de sessie. Hierna ben je niet alleen op de hoogte van de nieuwste e-commerce trends, maar ben je ook gewapend met praktische inzichten om het verschil te gaan maken. Kom gezellig langs bij het Trendz Podium en verken de wereld van e-commerce. Breid je kennis uit met de expertise van onze spreker en check it out! 

Scroll naar top