Trendz Voorjaar 2023 opent zondag het voorjaars inkoopseizoen

Met de vakbeurs Trendz Voorjaar 2023 start aanstaande zondag (8 januari 2023) in Evenementenhal Gorinchem hét inkoopmoment van de voorjaarscollecties 2023 voor de retail. Van zondag 8 tot en met dinsdag 10 januari kunnen de retailers in de home decoration & lifestyle in één dag inspiratie opdoen en de nieuwste producten inkopen bij 300+ merken in ruim 150 showrooms. Daarnaast staan er veel nieuwe activiteiten op het programma. Voorbeelden hiervan zijn ‘de Winkel van de Toekomst’ in samenwerking met de vakschool voor creatief talent SintLucas, een trendkleurenpresentatie en een groot Bloemen & Planten Podium.

”Het nieuwe jaar is net ingeluid, maar wij zijn er samen met de deelnemers al helemaal klaar voor om het voorjaarsseizoen te openen”, vertelt Mascha de Bruin, Head of Cluster Retail & Interior bij beursorganisator Easyfairs. “Op dit moment worden alle showrooms opgebouwd met maar één doel: bestaande en potentiële relaties de mooiste en meest vernieuwende producten en collecties bieden voor in hun winkel of webshop. Van de meest kleurrijke woonaccessoires, bloemen, planten en potten tot de leukste cadeaus, sieraden, stationery, fashion en kids artikelen, alles onder één dak.”

Elke dag kent een divers programma met inspirerende gasten op het Trendz Podium en Do It Yourself, daarnaast is het programma deze voorjaarseditie uitgebreid met voor elke doelgroep een speciaal onderdeel. “Zo worden de aankomende trendkleuren gepresenteerd tijdens de trendlezing van niemand minder dan trendwatcher Hilde Francq van Francq Colors. 

Tevens verzorgen verschillende deelnemers ook een trendkleurenpresentatie. Andere niet te missen onderdelen zijn de acht presentaties van de studenten van het SintLucas. Zij visualiseren verschillende retailconcepten van de toekomst. De onderwerpen variëren van de toepassing van geur en data tot de inzet van technologie in de retail.

De bloemist en groenstylist kan zijn of haar hart ophalen in een indrukwekkende groenpresentatie tijdens de voorjaarseditie van Trendz met veel verse bloemen en planten en een Bloemen & Planten Podium. Deze presentaties zijn het resultaat van een nieuwe samenwerking tussen Koninklijke VBW, Plantion, Groothandelscentrum Plantion, Bloem & Blad en Trendz.

Op het gebied van stationery zullen ook verschillende deelnemers de handen ineen slaan met een gezamenlijke presentatie die tot doel heeft de retailers van de Benelux te inspireren. “Een extra reden om deze editie van Trendz niet te missen. ”, aldus Mascha de Bruin.

Bezoek de website voor het volledige programma met alle inspirerende gasten, waaronder Pinfluencer Maarten Bierman, Mandy van House of Interior Business en product-fotograaf & stylist Frederique van Gemert en de deelnemende merkenlijst. De beurs wordt gehouden in Evenementenhal Gorinchem, centraal gelegen in het midden van het land, pal aan de A15.

Scroll naar top