UITGELICHT | boosterbox

Boosterbox is in 17 jaar uitgegroeid tot een gevestigd en door de klanten zeer gewaardeerd bedrijf. Vanuit Enschede verzorgen zij de fijnmazige verkoop en distributie van een breed assortiment puzzels, kaart- en bordspellen en aanverwante producten. Boosterbox levert aan zelfstandige retailers zoals spellenspeciaalzaken, individuele speelgoedwinkels, boekhandels, kinderwinkels, giftshops en musea.

Groothandel, exclusieve distributie en uitgeven
Het bedrijf heeft drie takken: groothandel, exclusieve distributie en uitgeven. Binnen de groothandel vinden we allerlei producten terug van alle bekende merken. De klant kan dan gemakkelijk producten per stuk inkopen. Handig vanuit serviceoogpunt, voor Boosterbox is het echter geen tak waarmee het zich goed kan onderscheiden.

Liever wordt het accent gelegd op de exclusieve distributie van merken, zoals Gibsons Puzzels, Eurographics, Cheatwell, Piatnik, Spektro, eeBoo en OpenUp!.

Tuckers Fun Factory
Boosterbox geeft zelf producten uit en daarvan zijn black stories, Hive en Calavera goede voorbeelden. Stuk voor stuk omzetmakers. Drie jaar geleden werd daarvoor de uitgeverij Tucker’s Fun Factory opgericht. Alle eigen uitgeefactiviteiten worden bij Boosterbox nu onder het label Tucker’s Fun Factory uitgebracht.

Onderscheidend vermogen is verhoogd
De laatste jaren is hard gewerkt om het onderscheidend vermogen van Boosterbox verder te verhogen. De klanten mogen ervan uitgaan dat wij een goed op elkaar afgestemde range en margerijke producten hebben die niet aan de grote retail ketens aangeboden worden. Daardoor kunnen ook zij zich in de toekomst blijven profileren en maken we samen mensen blij met het verkopen van ‘gezelligheid in een doos’!

Scroll naar top