uitgelicht | christmas inspirations

Tijdens Trendz najaar, in augustus, kun je helemaal in de kerstsferen komen. Kerstbomen worden opgetuigd en de kerstversiering wordt uitgestald. De glitters, (felle)kleuren en opvallende ontwerpen spatten uit de stand van Christmas Inspirations. Met bijna 7.000 verschillende modellen in 25 uiteenlopende thema’s is er voor iedere winkel en ieder huishouden wel een geschikt ornament.

Iets meer over Christmas Inspirations
Christmas Inspirations is opgericht in 2008 en met trots Europa’s exclusieve B2B-leverancier van het merk Kurt S. Adler. KSA is al ruim 70 jaar expert op het gebied van kerstdecoratie: het Amerikaanse kerstmerk brengt meer dan zevenduizend verschillende kerstartikelen op de markt. Hoogwaardige kerstornamenten zijn onze specialiteit. Deze artikelen zijn allemaal met zorg ontworpen door een designteam in New York: veelal handgemaakt en zeer gedetailleerd. Onze service is van hoog niveau: het is onze missie en ambitie om ieders kerstbeleving jaarlijks nóg magischer te maken. Dit doen wij o.a. door het aanbieden van ons Shop-in-Shop concept. Met dit concept zijn wij de afgelopen weken al bij zo’n 200 winkels door heel Europa, van groot tot klein, langs geweest om binnen deze winkels een compleet gestylde shop op te bouwen met onze producten. Onze producten zijn te vinden bij o.a. Intratuin, maar bijvoorbeeld ook bij luxe warenhuizen zoals KaDeWe in Berlijn en tuincentrum ‘Plantagen’ in Scandinavië.

Disney assortiment
Sinds 2008 zijn we jaarlijks gegroeid en vorig jaar hebben we de licentie van Disney gekregen om zelf ornamenten te produceren en deze collectie uit te breiden. Er zijn momenteel 280 verschillende Disney items te koop in winkels door heel Europa. De komende drie jaar willen wij onze collectie laten groeien tot 1000 Disney-items.

Deze artikelen zijn allemaal met zorg ontworpen door een designteam in New York: veelal handgemaakt en zeer gedetailleerd.

Christmas Inspirations Dombo
Christmas Inspirations Dombo

Populaire ornamenten

Onze Disney items zijn erg populair, vooral onze blow mold ornamenten vallen altijd erg in de smaak, omdat deze zo gedetailleerd zijn ontworpen en echt handgemaakt zijn. Een item waar wij zelf bijvoorbeeld groot fan van zijn is Dombo, het is een prachtig groot ornament en een echte eyecatcher in de boom. 

Uiteenlopende thema’s
Daarnaast doen onze traditionele thema’s het ook erg goed, met veel glitters en traditionele kerstkleuren. Voor de echte kerstliefhebbers zijn daarnaast onze Notenkrakers en Gingerbread huisjes mooie items om de echte kerstsfeer in huis te halen.

Christmas Inspirations Gingerbread

We hebben hele uiteenlopende thema’s. Zo hebben we bijvoorbeeld veel thema’s met roze en paarse ornamenten, zoals Unicorn, Pretty in Pink of Burgundy Pink. Dit jaar hebben we o.a. het nieuwe thema ‘Paris Champagne’: met ornamenten geïnspireerd op de romantiek van de Franse hoofdstad. Ons Wine en Coca Cola thema bevatten leuke ornamenten met wijnglaasjes en Coca-Cola blikjes, en binnen ons Candy thema vind je de leukste cakejes-, gebakjes- en ijsjesornamenten. Voor de dierenliefhebber is ons thema ‘Pet Parade’ helemaal geschikt, en de bakliefhebber kan zich uitleven in ons ‘Gingerbread-thema’. Kortom: voor ieder wat wils!

Wat kunnen we verwachten in de collectie in 2022
Een thema dat wij in 2022 in onze showroom zullen hebben is o.a. een thema met mooie, chique rood/goud/zwart-ornamenten met veel glitter. Wat onze nieuwste thema’s worden laten we nog even als verrassing.

Christmas Inspirations tijdens Trendz
We gaan elk jaar naar Trendz en elk jaar is de sfeer erg goed. We vinden het leuk om nieuwe klanten te spreken en hun kennis te laten maken met onze collectie. Door de Coronacrisis hebben we natuurlijk een lange periode geen beurzen kunnen bezoeken, toen hebben we met een digitale showroom gewerkt. Dat ging erg goed, maar op een beurs kun je toch echt beter in contact komen met de klant en hen de kerstsfeer laten proeven, we vonden het dus erg fijn om dit bij Trendz weer te kunnen doen.

Christmas Inspirations Notenkraker
Christmas Inspirations Traditioneel
Scroll naar top