Uitgelicht | Decostar

Klokken, stoelen, servies, zijden bloemen, lampen, bijzettafeltjes en nog veel meer woondecoratie… Wij van Team Trendz gingen op bezoek bij de gloednieuwe en uitgebreide showroom van Decostar om dit veelzijdige assortiment te bekijken. Na het overnemen van een aantal bekende geurmerken kunnen zij zichzelf terecht een totaalleverancier noemen op het gebied van woondecoratie. Wij spraken met Sietse Hoogstede, hoofd marketing en styling, over de nieuwe merken en over de musthaves op gebied van woonaccessoires voor komend najaar.

Het eerste wat ons oog trok bij binnenkomst was de gave 3d klokkenwand, iets wat Decostar op de beurzen ook presenteert maar ook als totaalconcept bij klanten installeert. Terwijl we een kopje koffie dronken uit de nieuwe servieslijn, hebben we de trendy stoelen uitgetest. Bij binnenkomst in de showroom waren gelijk al heerlijke geuren waar te nemen, van de diverse geuren die Decostar sinds begin dit jaar aanbiedt. Waar we ons onder dompelen in de kerstsferen met prachtig gedecoreerde kerstbomen, sterren, lampjes en glitters leek het bijna alsof we ons al op de beurs waanden. We hebben gelijk een voorproefje genomen op deze sfeervolle najaarscollectie en weten alvast wat jullie met eigen ogen kunnen bewonderen tijdens Trendz. Een paar stappen verder presenteert Decostar zelfs al de nieuwe Voorjaar collectie van 2022, welke al volop besteld wordt door de klanten. Aansluitend hebben we de uitgebreide collectie zijden bloemen aanschouwd, van prachtige voorjaarsbloemen tot stijlvolle goudkleurige decoratietakken.

‘Geur is een perfecte aanvulling op het Decostar assortiment’

“Decostar is sinds begin dit jaar distribiteur van de populaire geurmerken Ashleigh & Burwood, Greenleaf, Village Candle en Vellutier. De overname van deze merken is in een stroomversnelling terecht gekomen waardoor we binnen korte tijd veel zaken moesten regelen, dit was even schakelen om ervoor te zorgen dat we de juiste voorraadsituatie konden realiseren. Inmiddels verloopt dit soepeler en kunnen we de klant van de juiste informatie voorzien en de gewilde geurartikelen uitleveren. Zo kan Decostar verder bouwen aan het succes van deze merken samen met de verkooppunten.
Sinds kort is de Countryfield Ambiance Collection toegevoegd, onze eigen geurlijn onder het Countryfield label met geuren die je echt moet ruiken! Een luxe verpakking en een strak concept om dit ook stijlvol en commercieel te presenteren in de winkel. Het is zeker de moeite waard om deze geuren even te komen ruiken tijdens de beurs!”

We spraken tijdens ons bezoek over de musthaves voor het najaar. Nieuwsgierig?
“Zoals de bezoeker van ons gewend is laten wij meerdere najaars en kerst thema’s zien op Trendz. Daarnaast ontbreken ook onze basis en interieurartikelen niet en zijn ook de Countryfield klokken goed vertegenwoordigd op de komende editie. Onze 5 geurlijnen zullen ook een prominente plek op de beurs hebben zodat wij de bezoekers de nieuwste trends en geuren kunnen laten zien en natuurlijk ruiken.

Daarbij bieden wij voor zowel de geurlijnen als de decoratie artikelen diverse mogelijkheden op het gebied van presentatie in de winkel. Ook hierover geven wij graag een stukje advies op de beurs, om samen met de klant een succes te maken van het te verkopen sfeerassortiment.”

Je kan wel stellen dat we een totaalleverancier van woondecoratie zijn

“Ieder seizoen bestaat bij ons uit meerdere thema’s met eigen kleuren en productlijnen. Doordat wij constant wisselen in collecties en meerdere productgroepen aanbieden durf ik niet precies te zeggen hoeveel artikelen ons assortiment heeft, maar keuze is er genoeg! Je kan stellen dat we totaalleverancier zijn van woondecoratie.

Wat zeker niet mag ontbreken dit najaar in de winkels zijn artikelen met Led-verlichting, hierin bieden we een uitgebreide productlijn in diverse prijsklassen en met echt een aantal commerciële toppers. We presenteren dit ook sfeervol op Trendz en demonsteren dit graag aan de klant. En geurartikelen, mogen natuurlijk niet ontbreken voor het extra stukje beleving in de winkel.”

Conclusie, jij kan je zintuigen op diverse manieren prikkelen in de stands van Decostar op Trendz en een compleet assortiment samenstellen.

Scroll naar top