Uitgelicht | Original74

Na 2 jaar is Originals74 weer terug bij Trendz. Na 2 bewogen jaren zijn zij er meer dan ooit klaar voor om jou weer te verrassen met hun nieuwste collecties! Om jou alvast een sneakpreview te geven over dit mooie merk spraken wij met Marjolein Siderius.

Voor de bezoekers die jullie nog niet kennen, kun je een korte introductie geven over Originals74 Home Decorations?
Originals’74 is een importeur/groothandel aan de A30 in Ede binnen de Bloemenveiling/ Groothandelscentrum Plantion. Hier ben je van harte welkom om onze 500m2 showroom te bezoeken en geïnspireerd te raken door de vele mooie bloemen en planten die wij hebben staan.

Wat is de bestseller van het moment?                                                                                                          In combinatie met woondecoratie maken wij het plaatje zo compleet mogelijk. Wij ontwikkelen kant-en-klare concepten voor b.v. bloementafels en denken graag met de klant mee, zodat de zijdenbloemenpresentatie er top uitziet en daardoor de omzet stijgt!

Ben je toe aan het restylen van de zijdenafdeling en heb je hierover vragen laat het ons gerust weten!

Jullie heten ‘Originals74’ is dit van toepassing op jullie assortiment of hoe is deze naam ontstaan? Ons sfeerhuis op Trendz zal gevuld zijn met een gaaf assortiment aan woondecoratie & glazen windlichten. Dit in combinatie met onze 2 thema’s zijdenbloemen waar de kleuren poederroze, crème, champagne en warme najaarstinten in combinatie met goud zullen zijn.

Ik zag al een sneakpreview op jullie Instagram voor de kerst/najaarscollectie. Kunnen jullie hier wat meer over vertellen? Wat kan men verwachten tijdens Trendz najaar in jullie stand?

Vanaf 22 augustus gaat onze vernieuwde website www.originals74.nl live! Proef alvast de sfeer, ga op ontdekking en maak kennis met onze najaarscollectie van 2022.

Nieuwsgierig geworden? Je vindt Originals74 tijdens Trendz op standnummer I120.

Scroll naar top