Uitgelicht | Paper Art

Vandaag lichten wij onze exposant Paper Art uit. Hieronder kun je het interview lezen over deze groothandel in bloemenkaartjes, wenskaarten en gifts. Je leest wat hun drijft en we nemen een kijkje in het assortiment. 

“Paper Art is de Gifts & Greetings specialist in de groenbranche. Sinds 1985 ontwerpen we trendy bloemen- en kadokaartjes, rouw- en wenskaarten, kadobonnen en (groene) gifts voor iedere gelegenheid van het jaar. Elk kwartaal introduceren wij nieuwe producten met een persoonlijke touch en altijd een wisselend assortiment. De producten worden met veel passie, aandacht en liefde bedacht en samengesteld. In onze eigen studio ontworpen en daarnaast verzorgen wij ook individueel maatwerk. Paper Art is een traditioneel familiebedrijf dat aan zijn 2e generatie bezig is en in 2017 is overgedragen van vader tot zoon en schoondochter.

Creativiteit & optimale service bieden is wat ons drijft.

Paper Art

Paper Art is opgericht in 1985 door Max Schechtl. Het in die tijd een nieuw idee: een tekst op een eigen ontworpen minikaartje met een persoonlijk berichtje voor bij een bosje bloemen; gefeliciteerd, beterschap, liefs, etc. Hierdoor kreeg een bosje bloemen als kado een persoonlijke meerwaarde.

We sturen elkaar vaker meer kaarten toe dan voorheen, juist in tijden van Corona. Een appje is natuurlijk gauw verzonden. Maar een handgeschreven boodschap op een mooie kaart of een kadootje met een pakkende tekst, dat zegt toch net wat meer.

Art of Giving: Geef een kaartje of een klein kadootje. Met een persoonlijke boodschap die jij wilt vertellen. Voor een blije verjaardag, een fantastische nieuwe woning of voor een waardig afscheid. Zo dragen wij bij aan een optimale beleving tijdens het moment van geven.

Voor elke gelegenheid: Zeggen wat je wilt zeggen. Dat gunnen we iedereen, wat het ook is. Wel in stijl, met een mooi kaartje of klein kadootje. Samen met jouw persoonlijke boodschap een perfect duo.

Een kaartje of klein kadootje van Paper Art.
Dit alles met aandacht voor het milieu en alle mensen waarmee we werken.

In 2021 hebben wij diverse nieuwe series gelanceerd waaronder de Spring Collection. Hier vind je onder andere verrassende en trendy kaarten en unieke giftartikelen voor o.a. Moederdag:

Paper Art - WK Moederdag -
Paper Art -Moederdag -

Rebel for you wenskaarten & Part for you minikaartjes. Nieuwe kadokaartjes en wenskaarten ter aanvulling op onze bestseller collectie

Paper Art kaartjes
Paper Art bloemenkaartje

Wat komt er op korte termijn nog in het assortiment dat misschien al kan worden gedeeld?

Wij zijn op dit moment druk bezig met het afronden van onze Voorjaarscollectie Groei & Bloei. Deze collectie bestaat uit diverse giftartikelen zoals: zadenmix voor een Eco vriendelijke tuin, Anemone bloembollen mix en theekruiden.

Paper Art groei
Paper Art blij maker
Paper Art thee

ECO PAPER  – De nieuwe generatie duurzame kaarten

Bij Paper Art vinden we duurzaamheid erg belangrijk. Wij maken hiermee dan ook steeds grotere stappen met als doel om onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden.

Ons gloednieuwe bedrijfspand maken we gebruik van:
– Groene stroom en is gasloos.
– Een warmtepomp die op een duurzame en efficiënte manier het kantoor en magazijn opwarmt.
– Volgende stap zijn de zonnepanelen. Het dak is nu gereed gemaakt.

Wij van Paper Art hebben ons afgelopen jaar vanuit onze design studio verdiept in het verduurzamen van onze producten. In onze duurzame reis zijn we begonnen met gebruikt steenafval, landbouwafval en gerecycled papier als voornaamste grondstof voor onze nieuwe kaarten.

Paper Art heeft hiermee drie verschillende duurzame papiersoorten met ieder unieke eigenschappen. Het Eco Paper concept is te herkennen aan het Eco Paper logo op verschillende plaatsen op de website bij het artikel. Het geeft namelijk een bewuste keuze aan.  

Ben jij nieuwsgierig geworden naar meer? Lees hier meer over Paper Art en de verschillende producten. Neem natuurlijk ook even een kijkje tijdens Trendz najaar in de stand waar je met eigen ogen de producten kan zien, voelen en ruiken.

Scroll naar top