UITGELICHT | soap & gifts

“Soap&Gifts is nog een vrij jong bedrijf opgericht eind 2015 in Pelt (België) en is gespecialiseerd in zeep en aanverwante producten. “Wij proberen van deze producten leuke cadeaus te maken door er onze eigen touch aan te geven. We zijn gestart met het bekende zeepje aan een stoer touw op een mooie houten display. We zorgen dat we voor ieder concept een eigen display, bij voorkeur van hout hebben, zodat de detaillist het concept alleen maar hoeft neer te zetten en direct kan verkopen. In Nederland werken we met een tweetal agenten die op afspraak de detaillist bezoeken en dan samen met de detaillist de displays bekijken en een opdracht voor navulling geven.

Zo blijven we direct in contact met onze klanten. We hebben uiteraard ook een B2B webshop waarin de klant zich kan aanmelden en daarna eventueel kan bestellen.”

Welk type retailer is jullie doelgroep en mag dus zeker de stand niet voorbij lopen.
“Soap&Gifts concepten passen in vrijwel iedere winkel. Het kan een drogisterij zijn, een cadeau- of tijdschriftenwinkel of zelfs een modewinkel. En uiteraard mogen we de webwinkels niet vergeten.”

Jullie hebben grootse plannen voor Trendz najaar, hoe gaat jullie stand er uit zijn?
“Trendz najaar wordt iets heel speciaals voor Soap&Gifts. We introduceren tijdens de beurs wederom een aantal nieuwe en vernieuwende concepten, maar we starten hier ook met een tweetal samenwerkingen. De eerste is Laura lilly een kaarsenconcept met kleine, mooie verpakte kaarsjes en een assortiment met grote giftcandles verpakt in een sjieke verpakking met een passende tekst erop. Verder hebben we een een assortiment met kaarten. De tweede samenwerking is met Creascents, een merk met de bekende geurchips en branders, geurstokjes en mist diffusers, kaarsen en een verrassend nieuw concept. De samenwerking ben ik aangegaan omdat we steeds meer zien dat de kosten van transport, de verkoopkosten e.d. enorm toenemen. Als er op dit gebied een transportbedrijf en tegelijkertijd een verkoper komt voorrijden, is het voor alle partijen een voordeel.
Om dit allemaal te plaatsen hebben we iets speciaals voorzien op de beurs, het is erg indrukwekkend en een nieuwe manier van presenteren. Het is dan ook de eerste keer dat zoiets op vakbeurs Trendz staat en het is dan ook dit jaar meer dan de moeite waard op een kijkje te komen nemen bij Soap&Gifts, we pakken uit als nooit tevoren. Wel 550 PK………”

Waar worden jullie producten gemaakt?
De meeste van onze producten worden geproduceerd in Nederland, België en Duitsland.

Scroll naar top