Uitgelicht | STILL

De aardewerk en glazen producten van STILL zijn handmade en dit maakt ieder item uniek. De kleurtinten die je terug ziet zijn natuurlijke en zachte kleuren. Wij spraken met het team van STILL over welke trends zij zien opbloeien voor het komende najaar, de verschuiving van winkel naar webwinkel en waarom jij deze stand niet mag overslaan!

STILL is de leverancier van stijlvolle woonaccessoires, maar wat voor producten kunnen we verwachten? 

“Onze focus ligt op aardewerk en glazen items, alles in een rustig kleurenpalet. We onderscheiden ons door eigen productie met unieke finishes en modellen. Alles is “handmade” dus geen item is hetzelfde. We zijn voorraadhoudend en werken met een eigen warehouse, dit om de kwaliteit van de zendingen te waarborgen.”

De nieuwste trends voor het najaar zijn een belangrijk thema van de beurs. Maar welke trends kunnen we verwachten?

“Een trend die al een tijdje bezig is zijn de goudkleurige accenten in het interieur, we hadden hiervoor al een subtiele finish maar voor dit najaar hebben we ook een iets meer uitgesproken gouden finish toegevoegd. Zwart is ook veelgevraagd en past in meerdere stijlen.  Daarnaast zie je de bruintinten in het interieur toenemen. Trends en vernieuwing werken op elke plek anders, wij proberen een breed aanbod te hebben in kleuren en materialen zodat iedereen mee kan!”

Steeds meer aankopen worden online gedaan en minder in de winkel. Merken leveranciers zoals STILL een verschuiving van winkel naar webwinkel? 

“Still is een echt retail merk, we leveren het uitsluitend aan winkeliers die een fysieke winkel hebben. Zij kunnen waarde toevoegen door middel van advies of een item van ons mooi opmaken met bijvoorbeeld kunstbloemen. Een groot deel van ons assortiment is relatief groot van formaat en toch ook kwetsbaar waardoor het versturen met een pakketdienst veel inspanning vergt. Een aantal van onze klanten zijn hier goed op ingesteld en kunnen dus ook online scoren met Still.  Online neemt toe en we spelen hierop in door meer te ontwikkelen dat eenvoudiger te versturen is, onze glazen vazen en windlichten bijvoorbeeld zijn van dusdanige kwaliteit dat dit perfect met een pakketdienst te versturen is.” 

“We hebben veel nieuws! Onze glascollectie wordt flink uitgebreid!”

Wat kunnen we verwachten van de stand van STILL tijdens Trendz Najaar 2021? 

“Waar het tot nu toe veelal windlichten waren, bieden we straks ook vaasmodellen zodat ook verse bloemen rechtstreeks in een mooi stuk van ons kunnen worden gepresenteerd. De karamel en zwarttinten komen in meer finishes terug en ook het aardewerk krijgt een update met nieuwe modellen en finishes.”

Er komt dus ontzettend veel leuks aan van STILL, wat in hun stand tijdens Trendz najaar te bewonderen zal zijn. Nu al nieuwsgierig? Klik hieronder alvast op de groene button.

Scroll naar top