UITGELICHT | TER STEEGE

Tijdens Trendz voorjaar was er veel vraag naar (bloem)potten en glaswerk. Vandaag lichten wij Ter Steege uit, zij zijn aanwezig tijdens de Trendz editie in het najaar. Wij stelden ze wat vragen om jullie alvast kennis te laten maken met deze leverancier.

“Ter Steege biedt de mooiste en grootste collectie bloempotten die je ooit hebt gezien. Van handgemaakt keramiek tot eco-kunststof, van mandwerk tot metaal. Maar ook tableware en traditioneel Hollandse souvenirs. Ieder half jaar krijgt de collectie een frisse update.” Hieronder lees je meer over de collecties die je kan verwachten!

Wat kunnen we precies verwachten van jullie deze winter?
“De winter van 2022/2023 wordt warm en stijlvol. Onze collectie onderscheidt zich met designs geïnspireerd door urban ambiance. Het dagelijks leven is dynamisch, en onze woonwensen veranderen mee. De persoonlijke stijl is altijd enigszins in beweging, met duurzaamheid als vaste speler. Onze indoorcollectie is gevuld met handgemaakte, ambachtelijke designs met een tijdloos karakter. Contrasterende, natuurlijke materialen die lang meegaan zoals keramiek, metaal en mandwerk zorgen samen voor een spannende basis. De consument kan de materialen en designs mixen tot een eigen unieke woonstijl ontstaat. Dit is uiteraard ook de collectie die we op Trendz zullen presenteren.”

 

Wat zijn volgens jullie dé woonstijlen voor 2022?
Zoals je waarschijnlijk wel weet, houden wij trends nauw in de gaten. Ons trendteam zet opkomende woon- en tuintrends volledig naar eigen hand, zodat deze zich helemaal richt op bloempotten, planten en woonaccessoires. Voor het jaar 2022 introduceerden wij drie woonstijlen: Global Essence, Sweet Charm en Dark Comfort.

In de Global Essence trend is aandacht en trots voor traditie en ambacht. We zien aardetinten met hartverwarmende terra’s als accentkleuren. De producten hebben eenvoudige rustieke vormgeving, met veelal matte oppervlakten. Succulenten in mandwerk en betonlook bloempotten met een cactus passen hier goed.

Woonstijl Sweet Charm kent wereldse invloeden, geïnterpreteerd op charmante wijze. Materialen, patronen en texturen zijn geïnspireerd door de natuur. We zien warme blauw- en groentinten met vriendelijke roze accenten. Traditioneel geblazen bloemvazen met droogbloemen en geglazuurd keramiek in verrassende kleuren voelen zich hier thuis.

De Dark Comfort trend heeft contrast in de hoofdrol. Contrast in kleur, in materiaal, en contrast in vorm en afmeting. Diepe basistinten zoals donkerblauw, zwart en bruin worden aangevuld met warme geel- en roodtinten. De keuzes zijn, net als het dagelijks leven, tegenstrijdig zijn, maar als geheel is het resultaat onmiskenbaar warm en comfortabel. Woonartikelen uit onze Metal range zoals lampen, gieters, bloempotten en plant tafels zorgen hier voor een vastberaden en luxe uitstraling. Geloof het of niet, maar ook deze artikelen zijn stuk voor stuk met de hand vervaardigd.

Wat is de Top 3 artikelen uit jullie wintercollectie 2022 die tijdens Trendz te zien is?

1. Dex – Stijlvol en tijdloos rond model, traditioneel handgemaakt keramiek uit Portugal.
2. James – Handwerk metaal uit India met toffe prints voor verschillende woonstijlen.
3. Jane – Stevig met de hand gevlochten mandwerk uit Bangladesh.

Ontdek ze tijdens Trendz op de stand van Ter Steege!

Even iets anders, hoe denken jullie dat het retaillandschap er over 10 jaar uitziet?
De wereld verlangt naar gemak, beleving en oneindig veel mogelijkheden. De fysieke winkel wordt een uitstapje, de online winkel de basis. De consument laat zich veelal online inspireren en informeren. Het grootste gedeelte van de aankopen zal online worden gedaan. Hierbij verwacht men transparantie op het gebied van product- en bedrijfsinformatie. Dat heeft uiteraard alles te maken met de aandacht voor aarde en ambacht. Men wil weten waar iets is gemaakt en waarvan, zodat er zelf een bewuste keuze kan worden gemaakt. Het is aan ons als producent-/groothandel om dit bereikbaar te maken voor onze klanten. Dat doen wij door middel van een team gespecialiseerde accountmanagers die onze retailers persoonlijk advies leveren, een high-end B2B webshop die in continue doorontwikkeling is en natuurlijk een puntgaaf assortiment. Oh en wat dacht je van het nieuwe Ter Steege Brand Portal, exclusief voor onze klanten. Daarop kunnen ze ondersteunende content, sfeerfotografie en productdata downloaden. Deze kunnen zij inzetten voor eigen marketing en webshop. Zo hebben zij hun verhaal voor de consument klaar. Lekker open en duidelijk, daar houden wij wel van.

Nieuwsgierig geworden? Lees meer via onderstaande button en kom langs bij de stand van Ter Steege op 28, 29 & 30 augustus 2022.

Scroll naar top