uitgelicht | Verhaak

Ben jij op zoek naar een mooi assortiment kantoorartikelen, schoolartikelen, giftartikelen, seizoenartikelen, luxe artikelen, cadeaupapier en/ of feestartikelen voor jouw winkel?

Verhaak bv is al ruim 88 jaar een onafhankelijk importeur en groothandel op dit gebied en kan met recht een totaalleverancier genoemd worden. Jij kan hun nieuwe collecties ontdekken tijdens Trendz op 9, 10 & 11 januari 2022.

Waarom moet de retailer bij jullie stand langskomen?
“Wij hechten een grote waarde aan persoonlijk advies. Zo denken wij graag met jou mee en geven advies gericht op een zo hoog mogelijke omzet behalen. Maar ook inzake assortiment, productgroepen en presentatie. Een echte sparringspartner! “

Hoe ontzorgen jullie je klanten?
Weet jij niet zo goed hoe je je assortiment goed kan neerzetten? Verhaak zorgt voor een complete winkelpresentatie die geheel naar wens is samen te stellen.

Tevens is Verhaak bv trots op het veelzijdige en uitgebreide eigen huismerk, namelijk SOHO.

Welke thema’s zijn voor jullie belangrijk?
Valentijnsdag is een assortiment waarmee we groot uitpakken, het voordeel van dit assortiment is dat het gemakkelijk overloopt naar andere thema’s zoals Moederdag. Dus geen onverkochte voorraden die je pas volgend jaar kan verkopen.

Kun je iets meer vertellen over de trends?
Wij spelen met kleuren en patronen in onze collecties altijd in op de markt. De trends lopen uiteen. Pastelkleuren doen het prima, maar de natuurlijke poederkleuren staan daar met succes weer tegenover. Qua patronen merken we dat natuurlijke patronen het beste zijn, zoals bladeren. Een duidelijk patroon waarvan we veel verwachten, in zowel fêlée uitwerkingen als in de natuurlijke eco look uitwerkingen, is Terrazzo!

Wat kunnen wij tijdens Trendz verwachten? 
Op de beurs staan we met een groot team klaar om bestaande en nieuwe klanten te ontvangen, we richten ons op 4 doelen, namelijk;
-Presentatie vernieuwing huismerk SOHO
-Presentatie Back to Schoolprogramma voor 2022
-Mogelijkheden in Cadeaupapier
-Mogelijkheden in Valentijn artikelen

Hieronder een sneak preview van onze stand op Trendz Voorjaar 2022:

Wat heeft jullie bezig gehouden in 2021
2021 heeft in het teken gestaan van de vernieuwing van onze website en webshop, waar onze vaste relaties frequent orders plaatsen. 

Daarnaast hebben we hard gewerkt aan het vernieuwen van ons huismerk SOHO. We vonden het nodig de uitstraling frisser, rustiger, tijdlozer en kwalitatiever te maken. We zijn reuze benieuwd hoe deze nieuwe uitstraling ontvangen gaat worden. De verwachting is dat we in februari-maart de eerste nieuwe artikelen gaan uitleveren.

Scroll naar top