van kleur en patronen naar zwart en wit

Waar we vorige week meer zicht kregen op de kleurtinten en patronen voor 2021 in het interview met House of Products, kiest Housevitamin bewust voor zwart & wit met een gouden ‘sparkle’.

Wat zijn de trends voor het voorjaar?
“Wij doen niet aan trends in onze collecties, wij doen aan bestsellers, die het hele jaar verkopen. Tijdloos dus. Bovendien wil de consument niet altijd trends, die wil gewoon een interieur waar hij/ zij blij van wordt.”

Housevitamine

Welk product is jullie eyecatcher?
“Moeilijk kiezen, wij houden van al onze items! De teckels van Tica Topper Lisanne zijn gebaseerd op haar hondje Tibbe en vindt iedereen geweldig. Of de butler aap bedacht door Chief Stefan, omdat het echt lijkt alsof hij jouw drankjes serveert en er ook nog een lichtje op schijnt.

Jullie werken veel met zwart/ wit / goud, wat is hier de achterliggende gedachte van?
“Zwart en Wit past in elk interieur en zijn juist lastiger te verkrijgen. Kijk maar eens rond, je ziet nu overal aarde tinten, dus is het fijn dat de consument ook gewoon zwart of wit kan kopen. En goud, omdat wij allemaal een ‘sparkle’ nodig hebben!”

Housevitamine 1

Jullie hebben nu ook een pop-up store toch, misschien leuk om wat tips van aankleding/inrichting te geven voor andere retailers?
“Wij merken dat Housevitamin items beter verkopen als ze gegroepeerd staan. Bijvoorbeeld een groepje van: scandinavische items, een dierenclubje en gouden accessoires.
Verder hebben wij veel cadeau pakketjes gemaakt en die verkochten als een malle. Zoals bijvoorbeeld een notitieboekje met onze washitape, of kaarthouder met kaarten en natuurlijk onze geuren. Strik erom heen en klaar!”

Hoe kijken jullie terug op septembereditie? 
“Wij voelden ons nog meer vereerd dat mensen onze stand kwamen bezoeken afgelopen september en merkten dat de bezoekers er echt aan toe waren. Iedereen vond het fijn om de nieuwe items te zien en had zin om in te kopen. Het werken in timeslots was heel fijn en dwong iedereen goed te plannen.”

Waarom moeten bezoekers naar Trendz komen en jouw stand bezoeken?
“Housevitamin staat bekend om de ‘basis vitamines voor ieder huis’ èn voor een speels interieur. Wij zorgen elke keer weer voor items die een glimlach op ieders gezicht bezorgen. Alles wat wij bedenken en inkopen heeft veel passie en een verhaal, dat je ook echt kunt teruglezen op ieder product. Daarnaast zorgen wij voor een speelse en stijlvolle styling en dat zie je terug op foto’s en filmpjes. Dus kom maar gezellig kijken in januari.”

Scroll naar top