Clean Beauty Trade

Clean Beauty Trade

Over ons

Mijn naam is Daniëlle Deniz, het gezicht achter Clean Beauty Trade en ontzettend dol op Clean Beauty! Zoals jij waarschijnlijk weet is de huid je grootste orgaan, daarom is het zo belangrijk dat je weet wat je op je huid smeert. Veel ingrediënten zijn niet noodzakelijk en heel goed te vervangen voor natuurlijke ingrediënten, met als must, de hoogste kwaliteit!

Iedereen heeft z’n eigen verhaal. En mijn verhaal tot nu toe was alles behalve gewoontjes! Ik ben de nodige struikelblokken tegengekomen, zeker toen ik net begon. Maar er was altijd één constante factor: mijn enorme drive om beter te worden in mijn vak en een expert te worden in mijn branche. Ik ben mijn passie om nieuwe dingen te leren nooit kwijtgeraakt. Zelfs nu leer ik van elke nieuwe uitdaging weer iets nieuws. Vandaag de dag is het mijn missie om nog meer mensen zoals jij bewust te maken van hoeveel gezonder het is voor jou EN het milieu om goede producten te gebruiken.

Bij al onze merken/producten is ook aan de verpakking gedacht, de producten zijn niet alleen qua inhoud perfectie maar ook aan de buitenkant, hier is ook aan het milieu gedacht, veel papier, glas en aluminium.
Wij houden niet zo van plastic 🙂

We kijken er naar uit u te ontmoeten!

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top