Kassaplan

Kassaplan

Over ons

Met passie voor packaging leveren wij met liefde uw producten op maat!

Kassaplan is al ruim 40 jaar een begrip als leverancier van gebruik en verbruiksartikelen aan bijvoorbeeld drogisterijen, winkelketens, webshops en alles wat daar tussen zit. Met onze productkennis en onze eigen ontwerpen zijn wij in staat om Kassaplan te onderscheiden van de rest.

Naast ons uitgebreide assortiment, verzorgen wij ook diverse supplies op maat. Denk aan gepersonaliseerde tassen van diverse materialen, giftbags met uw eigen logo, stickers voorzien van uw boodschap en ook gepersonaliseerd cadeaupapier. Niets is ons te gek, spreek ons dus zeker ook even aan op de beurs als u hier interesse in heeft!

Nieuws

Vacatures

Medewerker Verkoop Buitendienst / Binnendienst

Ben jij klaar voor een mooie uitdaging in de sales? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en commercieel ingestelde medewerker als toevoeging voor ons sales team. Heb je een vlotte babbel en een flinke dosis gedrevenheid? Zoek je daarnaast een baan waarin je jezelf kan ontwikkelen, samenwerkt in een super leuk team én wordt beloond voor je harde werk en prestaties? Stop met zoeken en solliciteer bij ons, want wij zoeken jou!

Locatie: Zevenhuizen (ZH)
Uren: Fulltime / Parttime
Startdatum: Per direct / in overleg

Als toevoeging van ons Sales team zijn wij op zoek naar een medewerker die weet van aanpakken. We verlangen dat jij zowel onze bestaande klanten uitstekend kan bedienen als ook nieuwe klanten aan ons kan binden. Primaire doelstelling van deze functie is het verhogen van ons marktaandeel. Je wordt hierbij ondersteund door het gehele sales en marketing team.

Kijk direct op onze website voor deze en meer vacatures: https://kassaplan.nl/vacatures

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top