3x redenen voor deelname aan Trendz

Verkoop

Trendz is bij uitstek het B2B event waar direct inkopen gedaan worden door de retailer in home deco & lifestyle.

Inspireer

Introduceer je nieuwste producten, merken en collecties.

Netwerk

Versterk de band met je huidige klant en leg nieuwe contacten.

Kom in contact!

In drie dagen tijd kom jij met duizenden retailers in contact. Deze ondernemers hebben behoefte aan het zien en voelen van jouw nieuwste producten en ontmoeten graag de gezichten achter de bedrijven. Zintuigen prikkelen is belangrijker geworden dan ooit. Tijdens dit complete inkoop- en inspiratiemoment kun jij de nieuwste trends laten zien én verkopen! Ben jij een leverancier in de home decoration & lifestyle? Neem dan contact met ons op over de mogelijkheden!

TapParfum

Drie dagen lang zaken doen!

Van woonwinkels en bouwmarkten tot bloemenzaken en tuincentra en van cadeauwinkels en conceptstores tot gemakswinkels en bijouterieën tijdens Trendz ontvangen we retailers in de home deco & lifestyle. Tijdens Trendz worden zaken gedaan en direct orders geschreven. Bespaar de tijd om al je klanten af te gaan, en ontmoet hier al je deze (potentiële) klanten in één keer.

Trendz Najaar 2020

EasyGo én online zichtbaarheid

Extra online zichtbaarheid met jouw bedrijfsprofiel, een overzicht van producten, het laatste nieuws en misschien zelfs vacatures. Genereer meer traffic naar jouw website, monitor de uitgenodigde klanten én genereer leads. Kortom, veel extra voordelen naast de daadwerkelijke beursstand. Zorg dat de beursdoelstellingen worden behaald!

Het was een beurs die anders was dan alle andere! Toch waren 60% van de orders NIEUWE klanten. Super vet en biedt veel perspectief. Blij dat we toch deelgenomen hebben.

kunnen wij jou helpen?

Of je nou op zoek bent naar nieuwe klanten, het presenteren én verkopen van jouw assortiment? Wij helpen je graag door samen met jou te kijken wat de beste mogelijkheden en kansen zijn voor jouw bedrijf.

Scroll naar top