3x redenen voor deelname aan Trendz

Verkoop

Trendz is bij uitstek het centrale B2B event voor de Benelux waar direct inkopen gedaan worden door de retailer in home deco & lifestyle.

Inspireer

Introduceer je nieuwste producten, merken en collecties bij ruim 3400 eigenaren, 800+ inkopers, 700+ bedrijfsleiders en 1900+ detailisten.

Netwerk

Versterk de band met je huidige klant en leg nieuwe contacten. Zo werd er de afgelopen editie in totaal ruim 13,5K visitekaartje uitgewisseld middels EasyGo.

Kom in contact!

In drie dagen tijd kom jij met 7.000 retailers in contact. Deze ondernemers zijn op zoek naar de nieuwste collecties en eyecatchers en ontmoeten graag de gezichten achter de bedrijven. Zintuigen prikkelen is belangrijker geworden dan ooit. Tijdens dit complete inkoop- en inspiratiemoment kun jij de nieuwste trends laten zien én verkopen! Daarnaast ontvang je iedereen met gratis verzorgde catering op de vloer en met veel inspiratie op verschillende hotspots tijdens Trendz.

Ben jij een leverancier in de home decoration & lifestyle? Neem dan contact met ons op over de mogelijkheden!
TapParfum

Drie dagen lang zaken doen!

Van cadeau- lifestyle en conceptstores tot bloemisten en tuincentra en van woonwinkels en bouwmarkten tot mode- museum- en gemakswinkels en bijouterieën. Tijdens Trendz ontvangen we verschillende soorten retailers in de home deco & lifestyle. Tijdens Trendz worden zaken gedaan en direct orders geschreven. Bespaar de tijd om al je klanten af te gaan, en ontmoet hier al je deze (potentiële) klanten in slechts drie dagen.

EasyGo én online zichtbaarheid

Extra online zichtbaarheid met jouw bedrijfsprofiel, een overzicht van producten, het laatste nieuws en misschien zelfs vacatures. Genereer meer traffic naar jouw website, monitor de uitgenodigde klanten én genereer naast directe verkoop ook leads voor verkoop na Trendz. Kortom, veel extra voordelen naast de daadwerkelijke beursstand die ervoor zorgen dat je jouw doelstellingen gaat behalen!

Het was een beurs die anders was dan alle andere! Toch waren 60% van de orders NIEUWE klanten. Super vet en biedt veel perspectief. Blij dat we toch deelgenomen hebben.

kunnen wij jou helpen?

Of je nou op zoek bent naar nieuwe klanten, het presenteren én verkopen van jouw assortiment? Wij helpen je graag door samen met jou te kijken wat de beste mogelijkheden en kansen zijn voor jouw bedrijf.

Scroll naar top