Give-X. BV

Over ons

‘it’s not how much we give, but how much love we put into giving’

Wij voelen allemaal dat het geven van aandacht een kadootje is voor de ander, hoe klein of groot deze ook is. Aandacht voor elkaar, op momenten die er toe doen of gewoon zomaar omdat we om elkaar geven. Echter, we weten vaak niet hoe, omdat het vinden van de juiste woorden soms moeilijk is.

Om daarmee te helpen maken wij producten zoals kadokaartjes, kleine verpakkingen, wenskaarten en nog veel meer. Producten waarmee je van elk moment een blijvende herinnering kan maken. Trendy en soms gewoon een beetje hip. Voor het kadootje een verfraaiing zonder echt uitgesproken te worden. Niet te moeilijk, wel om net dat persoonlijke tintje te kunnen geven aan het moment dat zo belangrijk is voor de ander.

Hierin maken wij onze eigen keuzes, geven er een draai aan en durven ook te veranderen. Eigenzinnig, soms een tikje anders, want dat zijn wij, in de manier van denken, van doen, gewoon doen. In ons contact met elkaar en onze klanten, want we gaan altijd de interactie aan. Luisteren, inspireren, denken mee. Met veel passie, creativiteit en energie, doen wij ‘alles voor een zoen’.

Give-X, aandacht voor elkaar.

Gemarkeerd product

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top