OMZET

Trendz is bij uitstek de vakbeurs waar direct inkopen gedaan wordt. Er worden veel orders geschreven door kwalitatieve bezoekers. Op dit gebied zijn wij de belangrijkste speler. 

±7.000 BEZOEKERS

Ruim 70% van de bezoekers is naast het doen van inkopen op zoek naar de nieuwste trends. Inspireer de bezoeker met jouw nieuwe producten, merken en collecties.

CENTRALE LIGGING

Direct gelegen aan uitvalswegen A15 en A27  is Evenementenhal Gorinchem de ideale plaats om nieuwe en bestaande klanten te ontmoeten en op één locatie je nieuwste producten te presenteren.

Verkoop & leads

Tijdens de afgelopen najaarseditie zijn er in totaal maar liefst 13.500+ leads en visitekaartjes van geïnteresseerde retailers met het Smart Badge systeem EasyGo verzameld tijdens Trendz.

FULL SERVICE

Met onze Full Service Formule ontvang je zowel jouw potentiële als bestaande klanten met gratis verzorgde hapjes en drankjes. Ook kun je hier zelf van genieten en vol energie verkopen van jouw nieuwste producten.

Een divers aanbod op Trendz

Home deco & Linen
Outdoor & Flowers
Gifts
Fashion, Accessories & Jewelry
Stationery
Table & Kitchenware
Kids & Toys

Trendz

“Trendz is hét inkoopmoment voor de professionele retailer in home decoration & lifestyle. Je zintuigen worden geprikkeld door het zien, voelen en soms zelfs ruiken van de producten.”

2 keer per jaar

Vakbeurs Trendz vindt twee keer per jaar plaats. 25, 26 en 27 augustus 2024 is de eerst volgende editie.

Terugblik Trendz

Jouw stand op trendz?

Wil je jouw bedrijf én je nieuwste collecties onder de aandacht brengen bij een waardevolle en zeer grote doelgroep?  
Neem contact op met onze adviseurs.

Scroll naar top