Designer uitgelicht: Juyoung Jung

Op 25, 26 en 27 augustus ontdek je nieuwe, talentvolle ontwerpers op het Trendz Atelier. Hier kan je kennismaken met ontwerptalenten die graag hun unieke kijk geven op home deco & lifestyle producten. Deze week staat Juyoung Jung met haar vazen en muurobjecten in de spotlight.

Over Juyoung jung

Juyoung Jung is een Koreaanse designer, gevestigd in Arnhem, die vol passie het snijvlak van ambacht en esthetiek verkent. Vakmanschap staat centraal in haar werk. Ze experimenteert met kleuren, vormen en materialen om beweging en diepte in de ruimte te creëren.

vazen en wanddecoratie

Keramiek zoals je het nog nooit hebt gezien! Deze kunstwerken beginnen als simpele lijnen vanuit één punt en groeien uit tot complexe en boeiende vormen. Met behulp van een bijzondere knooptechniek worden deze stukken zowel sterk als flexibel. Dit project daagt je uit om ruimte en perceptie op een geheel nieuwe manier te ervaren.

Het geven van inspiratie is een belangrijk onderdeel op Trendz. Juyoung Jung is een echte inspiratiebron met haar ontwerpen en voegt waarde toe voor elke bezoeker. Spreek haar en andere designers aan op het Trendz Atelier en laat ze jou handvaten meegeven voor het nieuwe seizoen!

Benieuwd naar de andere designers? 

Scroll naar top