Art BizniZ

Art BizniZ

Over ons

ArtBizniz
ArtBizniz is jouw persoonlijke groothandel in woon- en tuindecoraties en accessoires. Met een exclusief, bijzonder en hoogwaardig tintje. Denk bijvoorbeeld aan houten 3d puzzels, kristalzout uit de Himalaya en windgongen. Maar ook kaarsen, muziekdoosjes en producten om het huis te decoreren. Onze collecties vallen op dankzij de unieke afwerkingen, kwaliteiten en ontwerpen. De collectie van ArtBizniz wordt uitsluitend verkocht aan retailers. Ons assortiment met woon- en tuindecoraties leveren we door de gehele Benelux. Ook detailhandelaars uit Engeland, Duitsland, Zweden, Griekenland en de USA weten ons te vinden.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw winkel of webshop? Ons team van ervaren specialisten kent het assortiment door en door. Neem gerust contact op met ArtBizniz, we helpen je graag verder. Deskundig en vriendelijk, precies zoals je mag verwachten.

Persoonlijk voor jou uitgezocht
Doordat we iedere dag op zoek zijn naar de laatste trends, de nieuwste producten en hardlopers in de markt is ons brede aanbod echt uniek. Voor veel van onze producten zijn wij de exclusieve distribiteur; en daar zijn we enorm trots op. Onze collecties leveren we aan detaillisten waaronder kantoor- en boekhandels, cadeauwinkels, souvenirwinkels, life-stylewinkels, funshops, bloemisten, tuincentra en spirituele winkels. Bijna het gehele assortiment is op voorraad beschikbaar. Hierdoor leveren wij vaak al binnen één tot uiterlijk vier werkdagen uw producten op locatie.

Onze voordelen
De voordelen van ArtBizniz zetten wij graag voor jou op een rijtje:

Levering binnen één tot vier werkdagen, ook in Europa.
Gratis levering vanaf EUR 500,-
Exclusieve inkoopprijzen voor resellers
Verrassend en uitgebreid aanbod aan unieke producten
Staffelkortingen bij omdoos bestellingen
Veilig online afrekenen

Reseller worden van ArtBizniz?
Overtuigd van ons kwalitatieve en unieke assortiment? Kun je niet wachten om onze collectie toe te voegen aan jouw assortiment? Verras jouw klanten met onze bijzondere collectie en breidt jouw winkel uit met de accessoires van ArtBizniz. Je krijgt toegang tot een breed assortiment producten tegen een aantrekkelijke inkoopsprijs. Onze persoonlijke inkopers staan klaar om jou te ondersteunen en advies te geven over productkeuzes voor jouw winkel of webshop.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top