De Bruyn Agenturen BV

De Bruyn Agenturen BV

Over ons

DURANCE – TERRE D’OC – CHATEAUX DE VERSAILLES

DURANCE
Het familiebedrijf Durance ontwikkelt sinds 1986 essentiële lavendelolie. Nu ruim 30 jaar later worden in talloze landen, waaronder Nederland, de geraffineerde en luxueuze collecties interieurparfums, geurkaarsen, parfums voor het lichaam en natuurlijke cosmetica aangeboden.

TERRE D’OC
Terre D´Oc uit Haute Provence Frankrijk, een eerlijke thee “born from women’s talent”

Van de ene bijzondere plaats naar de andere… van Azië tot Afrika, kweken toegewijde en gepassioneerde vrouwen theeplanten in de mooiste biologische tuinen en plukken de bladeren volgens eeuwenoude tradities.
Al 25 jaar werkt Terre d’Oc, door de visie van een inspirerende vrouw en haar team, met respect voor de planeet en haar inwoners en zet zich in voor echte eerlijke handel.

Elke lente reist Terre d’Oc de wereld rond om theetuinen te bezoeken, de plukkers te ontmoeten en nieuwe oogsten mee terug te brengen, die vervolgens in de ateliers met aroma’s en natuurlijke ingrediënten uit Grasse op smaak worden gebracht voor momenten van plezier en welzijn!
Elke thee vertelt een verhaal, het verhaal van een reis over bergen, over steppen en oceanen, dat tevens een verhaal is van de ontmoeting tussen verschillende culturen. Thee is een uitnodiging om te reizen en brengt mensen samen. Over de hele wereld is thee een gebaar van gastvrijheid dat samen gaat met een schat aan gezondheidsvoordelen!
Ontdek de collectie 100% natuurlijke, biologische en eerlijke theeën van Terre d’Oc.

Terre d’Oc, geboren uit het talent van vrouwen voor een beetje meer liefde in ons dagelijks leven!

GEURKAARSEN “CHÂTEAU DE VERSAILLES”
Duik in Château de Versailles en ontdek de collectie van 8 geurkaarsen
met emblematische parfums, vervaardigd volgens de pure traditie van de Franse kaarsenmakers.

Van de bewerking van het parfum tot de vervaardiging van de geurkaarsen vindt u in deze collectie de unieke Franse kwaliteit en knowhow terug.

Producten

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top