Decostar | Countryfield

Decostar | Countryfield

Over ons

Decostar

Al 20 jaar uw betrouwbare importeur van actuele woondecoratie. Vanuit ons hoofdkantoor in Apeldoorn bedienen wij wereldwijd talloze klanten. Persoonlijk en met aandacht. Met continu wisselende collecties gekoppeld aan een opvallend hoog serviceniveau.

Wilt u klant worden, meer informatie of contact opnemen met Decostar? Kijk dan eens op www.decostar.nl of neem contact op via onderstaande gegevens.

Nieuws

Vacatures

Magazijnmedewerkers

Magazijnmedewerker (32 – 40 uur)
Tijd om de handen uit de mouwen te steken! Als Magazijnmedewerker, ofwel logistieke duizendpoot, maak je deel uit van een jong, dynamisch en enthousiast team. Je vervult een belangrijke rol binnen de verwerking van alle uitgaande en inkomende orderstromen in ons magazijn. Je werkzaamheden bestaan o.a. uit het picken van orders met behulp van voicepicking, het verwerken van samples, reachtruckwerkzaamheden (hoogtevrees is een no-go 😉), controlewerkzaamheden en het laden en lossen van vrachtwagens. Tijdens de rustige periodes werk je in de verschoven dagdienst en in onze piekperioden werk je in een tweeploegendienst. Werk jij nauwkeurig en word jij enthousiast van deze veelzijdige functie? Perfect, dan zoeken we je!

Bekijk de complete vacature op: https://decostar.nl/magazijnmedewerker-32-40-uur/

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top