Imagebooks Factory BV

Imagebooks Factory BV

Over ons

Image Group Holland is sinds 1989 de holdingmaatschappij en eigenaar van drie creatieve uitgeverijen in Nederland en mede-eigenaar van een creatieve uitgeverij in Duitsland.
Wereldwijde publicaties vormen onze hoofdactiviteit. Wij creëren, ontwikkelen en produceren succesvolle boeken, hobby- en cadeauartikelen en stationery voor retailers en uitgevers.
Momenteel liggen onze producten in meer dan 48 landen over de hele wereld in de winkel.
Onze missie is het creëren van de allerbeste boeken voor kinderen en verrassende cadeauboeken voor volwassenen.
Dit alles, aangevuld met een gevarieerd assortiment aanverwante hobby- en cadeauartikelen en stationery.
Kortom, we zien voldoende redenen om u uit te nodigen naar onze stand op Trendz te komen. Maak kennis met al onze veelbelovende nieuwe en succesvolle bestaande producten. Daarnaast is er voor een productie op maat ook veel mogelijk.
U vindt ons op standnummer G135
Lukt het u niet om naar Trendz te komen?
Neem dan contact met ons op via onze site
www.imagegroupholland.nl en laat een bericht achter.
Of bel:
0413 – 38 72 72

Nieuws

Vacatures

Vertegenwoordiger M/V

Voor de vervanging van een pensioengerechtigde collega zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger voor het beheren en het verder uitbouwen van een strategische relatie met al onze retailklanten in het noordelijke deel van het land.
Je verantwoordelijk voor alle relevante retailers in dit gebied. Het betreft een zeer gevarieerd pakket; van boekhandel, kantoorvakhandel, gemakswinkel, concept store tot speelgoed- en babyspeciaalzaak. Voor deze afnemers ben je primair omzetverantwoordelijk.
Je beschikt over een relevante MBO-opleiding.. Je beschikt over meerdere jaren verkoopervaring in het boekenvak of een direct aanverwante branche. Je bent woonachtig in je rayon. Je bent resultaatgericht en hebt een gezonde drive om je omzettargets te halen. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en je hebt ervaring met presenteren, zowel intern als extern.
Is deze functie iets voor jou? Stuur dan een mail met een passende brief en een actuele CV.

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top