JoJo Living

JoJo Living

Over ons

JoJo Living is een importeur en groothandelaar in teakhouten tuinmeubelen en woonaccessoires. Als echt familiebedrijf streven wij naar een wereld met duurzame handel. Via onze retailers, verkopen wij kwalitatief goede producten tegen een scherpe en eerlijke prijs. Deze worden geleverd vanuit onze groothandel in Zwolle.

Het assortiment van JoJo Living is zeer breed. Alles op het gebied van teakhouten tuinmeubelen, van tuinstoelen tot complete tuinsets. Tot een variëteit aan klein meubelen en woonaccessoires die zijn gemaakt van natuurlijke materialen als diverse soorten hout, rotan, jute, zeegras, en bamboe. Onze producten worden geïmporteerd vanuit Indonesië, waar een lokaal agent altijd op zoek is naar nieuwe producten om ons huidige assortiment mee aan te vullen. Omdat wij rechtstreeks contact hebben is maatwerk ook mogelijk. Bij alle producten die we laten maken wordt er nauwkeurig gekeken of er aan voorwaarden voldaan wordt die wij belangrijk vinden: duurzaamheid, kwaliteit en eerlijke handel.

Meer weten of onze unieke collectie bezichtigen? Bekijk onze business portal nu op Portal4Sales (app4sales.net)

Kom langs in onze Cash & Carry!

JoJo Living is hét cash & carry centrum op het gebied van Teakhouten (tuin)meubelen en woonaccessoires. Wil jij nieuwe collecties inkopen om jouw klanten te verrassen? Of inspiratie opdoen in teakhouten producten. Dan ben jij bij ons aan het juiste adres. Breng een bezoek aan onze Cash & Carry, voel de producten en prikkel je zintuigen.

Liever online bestellen? Vraag (geheel vrijblijvend) een login aan voor onze B2b sales portal. Neem contact op met JoJo Living via 038-3376984 of mail naar info@jojoliving.nl .

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top