Rogon Products

Rogon Products BV

Over ons

Wij zijn Rogon, bekend van onze merken ‘Dutch Decor’ en ‘Hoii’. Al 30 jaar reizen wij de wereld over om de mooiste, meest inspirerende en goed betaalbare textielfashion voor ieder huis en tuin te vinden. Wij brengen sierkussens en plaids in twee eigen merken en wij leveren private label aan grotere retailers binnen Europa. Kortom, je kan bij ons terecht voor de mooiste kussens en plaids in elke prijsklasse. Tijdens de Trendz beurs presenteren wij Dutch Decor en Hoii. Wees welkom!

Nieuws

Vacatures

Vacature: Sales Agent(e) Nederland / België Voor ons luxe merk Hoii

Het merk Hoii is opgericht anno 2021, maar het verhaal achter het merk begon al decennia geleden. Hoii maakt deel uit van het familiebedrijf Rogon Products, waar de passie voor textiel en interieur samenkomen. Rogon Products is al 30 jaar een toonaangevende speler in de interieurtextielbranche. De collecties zijn ontworpen in Nederland en met dezelfde passie geproduceerd door onze leveranciers. Met de komst van Hoii is Rogon Products een luxueus sierkussenmerk rijker. Hoii staat voor het ultieme gevoel van thuiskomen.

Het luxueuze gevoel overbrengen staat centraal binnen het team van Hoii.

Voor de verdere groei van Hoii zoeken wij een agent:
– Je werkt op zelfstandige basis en hebt een breed netwerk binnen high-end interieurzaken
– Je ontvangt een % commissie van de omzet, welke per maand wordt uitgekeerd – Je start in Nederland en breidt eventueel uit naar België en/of Luxemburg
– Je neemt deel aan beurzen in binnen- en/of buitenland
– Je bent per direct beschikbaar

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top