Viva by Tendenza

Viva by Tendenza

Over ons

Viva Jewellery ontwerpt, produceert en levert elk seizoen nieuwe collectie sieraden, voor iedere gelegenheid waarbij jij je sprankelende zelf kan laten zien! Trendy sieraden op basis van de laatste trends in mode en lifestyle.

Ieder jaar brengt Viva Jewellery twee grote hoofdcollecties uit, daaromheen lanceert Viva diverse collecties, gebaseerd op de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van fashion en lifestyle.

Het hoofdkantoor van Viva Jewellery is gevestigd in de historische stad Brielle, in het oude Merula Weeshuis. Een uniek en bijzonder pand waar klanten de prachtige showroom kunnen bezichtigen.

Viva Jewellery streeft naar verantwoord ondernemen, langdurige relaties met afnemers, leveranciers en medewerkers. Samen, groeien en werken naar het hoogste haalbare resultaat!

Nieuws

Meet the team

Meet the team

Viva Jewellery werkt met een klein, hecht en enthousiast team, een team met fantastische vrouwen met heel veel passie voor lifestyle, sieraden en fashion. Hard werkend en ambitieus. Als team vieren we de successen!

Lees meer »
Verkooppunt worden?

Verkooppunt worden?

Door onze slimme concepten kan Viva voor elke detaillist het sprankelende middelpunt van de winkel vormen, ongeacht budget en ruimte. Neem vrijblijvend contact op met: info@vivabytendenza.nl

Lees meer »

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top