DE VERBINDENDE FACTOR TUSSEN DUURZAAM EN STIJLVOL

DE VERBINDENDE FACTOR TUSSEN DUURZAAM EN STIJLVOL

Het jaar 2020 brengt ons contrast en een hernieuwde kijk op duurzaamheid.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Het jaar 2020 brengt ons contrast en een hernieuwde kijk op duurzaamheid. De vraag naar eco vriendelijke producten groeit als kool. Consumenten laten graag zien dat ze bewust bezig zijn, maar ze willen liever niet inleveren op stijl en comfort. Het antwoord hierop zijn productgroepen waarin stijl en duurzaamheid hand in hand gaan.

WE DOEN NIETS ANDERS, WE VERTELLEN HET ANDERS
Dit jaar leggen we in onze communicatie voor het eerst de focus op dit duurzame aspect, zowel in Nederland als daarbuiten. Dat is opmerkelijk want eigenlijk doen we niets anders dan voorheen. Onze handgemaakte indoor bloempotcollectie onderscheidt zich door tijdloze basics aangevuld met tal van sfeermakers in trendkleuren. Onze outdoor collecties spreken met hun specifieke eigenschappen verschillende tuinconsumenten aan, allen zijn ze hand bewerkt en gemaakt van hoogwaardige natuurproducten. In iedere productgroep inspireren we met duurzame en trendy ontwerpen die perfect passen bij de huidige trends én de toekomstvisie.

We hebben dit jaar extra aandacht voor eco-vriendelijke uitschieters Artstone en Cera-Mix, gemaakt van 100% gerecycled en natuurlijk materiaal. Maar duurzaamheid is meer dan het gebruik van verantwoorde grondstoffen. Wij vinden dat ook de kwaliteit en het design van onze potten duurzaam moet zijn. Sterke, slijtvaste potten die modern en tijdloos zijn. Ja, onze bloempotten zijn buitengewoon verantwoord, maar laten we in het gesprek over duurzaamheid vooral de planten niet vergeten.

VRIENDELIJK VOOR HET MILIEU, VRIENDELIJK VOOR ELKAAR
In een veranderend klimaat wordt de consument almaar bewuster en oplettender. In contrast hierop willen we vooral genieten. Genieten van elkaar, van een comfortabel en groen thuis. De 2020 consument laat graag zien dat milieuvriendelijk, veelzijdig en sfeervol heel goed samengaan. Wij omarmen dit verlangen en beantwoorden met een bewuste collectie bloempotten en woondecoratie die net zo schitterend als verantwoord is.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top