ABOUT US
Kalli Jewelry

OVER ONS

Wie zijn de gezichten achter het Stainless Steel sieradenmerk Kalli Jewelry?

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Het begon met armbanden en creolen…
Op de markt en uit enorme voorliefde voor sieraden, startte Sjef lang geleden een merk dat zich heeft gevestigd en gekenmerkt door kwaliteit en eenvoud. Met een klein maar kenmerkend assortiment trok hij rond om iedereen kennis te laten maken met deze sieraden. Voornamelijk de dames waren (en zijn nog steeds) bijzonder gecharmeerd van de armbanden en later ook de oorbellen en kettingen. Door goed te luisteren naar zijn klanten, wist Sjef een trouwe fanbasis op te bouwen waaraan later Dawai en Souwena ook meehielpen. Zo is Kalli Jewelry een echt familiebedrijf geworden.

Stainless Steel als ijzersterke basis
De keuze voor hoogwaardige kwaliteit is vanaf dag één al gemaakt. Op het eerste oog zijn er vergelijkbare sieraden op de markt, maar Kalli Jewelry heeft altijd Stainless Steel en klasse als basis. Dat zorgt er enerzijds voor dat de sieraden langer mee gaan maar ook dat het sieraad draagt en aanvoelt als kwaliteit. Omdat onze sieraden tijdloos zijn vormgegeven en een hoge levensduur kennen, zijn alle sieraden echte items die tot de favorieten van jouw collectie behoren. We willen dat wat jou bijzonder maakt combineren met dat wat Kalli bijzonder maakt!

Building a brand
Wij zijn ontzettend trots op alle Kalli Partners en iedereen die al jarenlang, getrouw ons mooie merk uitdragen. We zitten vol met plannen en hebben zin in de toekomst. Wij nodigen dan ook iedereen uit een kijkje verder op onze website te nemen.

Dompel jezelf onder in de wereld van Kalli Jewelry; Identity by Simplicity!

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top