3x reden voor een bezoek aan trendz

inkopen

Drie dagen lang ruim 300 home deco & lifestyle merken onder één dak. Vul hier je assortiment aan en maak van je (web)shop dé hotspot van inspiratie.

exposanten

Welke merken zijn de komende editie aanwezig?
GA NAAR DE MERKENLIJST

Inspiratie

Ontdek nieuwe collecties, volg een talk of workshop en loop door de mooie showrooms.

Programma

Wat staat er allemaal te gebeuren op de aankomende editie? Dat zie je hier!
PROGRAMMA

netwerken

Ontmoet de mensen achter de (nieuwe) bedrijven of versterk juist jouw band. Profiteer van dit face-to-face moment waar de branche samenkomt.

Netwerken

Verzamel de collecties en stands die jouw inspireerden en info van nieuwe bedrijven digitaal!
SMART BADGE

De nieuwste collecties inkopen

Drie dagen lang kun jij je wanen door de mooiste showrooms en de gezichten achter ruim 300 merken ontmoeten. De deelnemers bestaan zowel uit grossiers, fabrikanten, agenten, importeurs en designers uit Nederland en het buitenland. Ontdek de (nieuwe) collecties in de verschillende segmenten: van outdoor & flowers, gifts en home deco & linen tot table- & kitchenware, stationery en fashion + jewelry & accessories. Profiteer van het face-to-face contact en bekijk de producten met eigen ogen. 

Trendz Najaar 2021 - vierkant

Hét vakevenement dat de branche samenbrengt

inspiratie

Klik op een van de afbeeldingen om alvast wat trends te ontdekken van de aanwezige exposanten! Via de afbeelding met ‘nieuwe deelnemers’ vind je een greep uit de nieuwe exposanten op Trendz.

Het was een top dag! Alles was fantastisch geregeld en voelden ons als bezoeker heel welkom, mijn complimenten!

easy go trendz

Jouw digitale draagtas

Geen gedoe met flyers, catalogi en visitekaartjes die je op een gegeven moment kwijt raakt. Verzamel alle informatie en inspiratie in jouw persoonlijke overzicht. Met de Smart Badge kun jij de readers van de exposant scannen en krijg je na afloop alle gescande info in jouw mailbox. Dit kun je ook eenvoudig delen met je collega’s.

Proef de sfeer van Trendz

Ben jij benieuwd hoe de afgelopen voorjaars- of najaarseditie eruit zag? Bekijk hier dan hieronder de aftermovie van dé jaarlijkse start van het inspiratie- en inkoopseizoen voor de home deco & lifestyle in het voorjaar en najaar. Meer ontdekken? Check dan ons Instagram-account voor inspiratie & updates.

Trendz Voorjaar 2024

Trendz Najaar 2023

Scroll naar top